foto1
Charelle & Willem Barth
foto1
Zangeres Charelle
foto1
Samen met Franky Falcon
foto1
Sensationeel
foto1
Zangeres Charelle
Voor boekingen:

johnvanes@home.nl

Zangeres Charelle

<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />

Hier staan mijn sponsors.

Wilt u ook sponsor worden neem dan contact met ons op via ons contactformulier of mail ons : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

GODZ

GODZ is de winkel welke is gespecialiseerd in dameskleding, accessoires, damesschoenen, en kinderschoenen. Zowel de winkel als de webshop heeft een breed assortiment van unieke merken, waarvan ons team de mooiste selectie heeft gemaakt van de topmodellen en trends uit de collecties.
Merken die je ondermeer bij ons kunt terug vinden in de webshop zijn:

Guess, Nikkie, Nickelson, Pepe Jeans, Leidiro, Jacky Luxury, MET, Josh V, B.Young, FreeQuent, B.Loved

Godz Dameskleding & schoenen
Ons enthousiaste team bestaat uit een 6 tal vrouwen welke erg gedreven en enthousiast met de nodige ervaring de klanten te woord staan. Met een goede smaak voor de combinaties kan ons team, klanten van jong tot oud van de juiste aankleding met een eerlijk advies voorzien.
Onze selectie van de unieke merken zijn betaalbaar en vallen in de middenklasse prijscategorie. De unieke collectie omvat een breed assortiment basics, maar ook uitgaanskleding met moderne vrouwelijke uitstraling. Bijpassende schoenen van de chique pump t/m de moderne comfortabele gymp en slipper, maar zeker ook de stoere laars is terug te vinden in ons assortiment. Door de vele en mooie kortingsacties is het zeer aantrekkelijk onze winkel en onze webshop te bezoeken.Godz Kinderschoenen
Daarnaast hebben we voor de kids een mooi assortiment stoere kinderschoenen. Dus neemt u de kinderen gerust mee, zodat wij hen kunnen voorzien van een goed schoenadvies of neem een kijkje op onze webshop. We hebben echt de trend schoen welke u en uw kind zoekt. GODZ is gevestigd in het centrum van Empel (’s-Hertogenbosch) aan de Burg. Godschalxstraat 54. Empel heeft een jong opkomend dorpsplein, waar men gratis parkeergelegenheid heeft voor de deur. Lekker in een ongedwongen sfeer winkelen onder het genot van een bakje koffie, zonder alle stadse drukte om je heen. Daarom nodigen wij u uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze winkel, anders lekker vanuit uw luie stoel onze webshop te bezoeken en lekker van onze unieke collecties te genieten.

GODZ merken

Kinderschoenen:
Damesschoenen: Guess, Nikkie, Nickelson
Dameskleding: Pepe Jeans, Leidiro, Jacky Luxury, MET, Josh V, Nickelson, B.Young, FreeQuent, B.Loved
Accessoires: Pepe Jeans