foto1
Charelle & Willem Barth
foto1
Zangeres Charelle
foto1
Samen met Franky Falcon
foto1
Sensationeel
foto1
Zangeres Charelle
Voor boekingen:

johnvanes@home.nl

Zangeres Charelle

<img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />

Nieuws


Bericht van Hollands Hit Forum 

CHARELLE - HET LIJKT SOMS VAN EEN KANT TE KOMEN.

 

 

2016 maakt een flitsende start voor de uit Den Bosch afkomstige zangeres Charelle van Es. Bij haar nieuwe platenmaatschappij Hit It! Music verschijnt haar gloednieuwe single “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen”.

De 22 lentes tellende talentvolle Charelle is een prachtige verschijning en beschikt over een mooi eigen stemgeluid en mag met recht een belofte voor de toekomst genoemd worden. Ze wist reeds de aandacht op zich te vestigen met singles als “Hé Jij”, “Waarom Liet Ik Je Gaan”, “Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent” en “Ga Nu Maar Je Eigen Gang”, welke veelvuldig te horen waren op de Nederlandstalige radio stations in Nederland en Vlaanderen.

Charelle’s nieuwste schijfje “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen” werd opgenomen in de studio van Sonic Solutions en de accordeonpartijen werden verzorgd door Manfred Jongenelis. Dit prachtige levenslied is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber. Jeffrey was eerder al verantwoordelijk voor diverse hits van zijn moeder Marianne Weber, maar schreef ook o.a. liedjes voor Sieneke (“Het Gat Van De Deur”, “Ik Heb Van De Liefde Mogen Dromen”), Grad Damen, Stef Ekkel en hij was verantwoordelijk voor de tekst en muziek van “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”, de enorme kneiter van John de Bever. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings en Marianne Weber.

Hit It! Music is trots om de nieuwe single van Charelle te releasen en is er van overtuigd dat Charelle een prachtige toekomst tegemoet gaat.

“Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen” wordt ondersteund door een prachtige videoclip, welke geschoten is door Cliphuis. Vanaf 8 januari 2016 is de single te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals.

 


 

Bericht van Hollands Hit Forum

 


 

10-11-2013

Charelle van Es koningin van het RoosendaalNL zangcontest.

Charelle van Es heeft een plekje in de spotlights van Roosendaal NL verworven. Via een Facebook-poll kwam Charelle daaruit als winnaar naar voren. Als enige vrouwelijke inzending mag Charelle van Es zichzelf met recht de koningin van het Roosendaal NL zangcontest noemen. De organisatie van het evenement, dat draait om het Nederlandse lied, had een wedstrijd uitgeschreven voor Nederlandstalige zangtalenten die graag een keer op wilden treden. De 20 jarige uit Den Bosch afkomstige Charelle van Es heeft gewonnen en krijgt nu de kans om voor een vol Roosendaal NL haar zangkunsten te laten horen. Er zijn vele mensen die een fragment ingestuurd hadden waarmee de organisatie erg tevreden was.